FEEL, TOUCH, LIVE

CONTROL I OPTIMITZACIÓ PER AL VOSTRE EDIFICI

REALITZEM PROJECTES DE DOMÒTICA I INTEGRACIÓ DE SISTEMES EN HABITATGES PARTICULARS, EDIFICIS PÚBLICS, OFICINES I ESPAIS COMERCIALS. L’OBJECTIU ES GESTIONAR LES INSTAL.LACIONS D’UNA MANERA INTEL.LIGENT QUE APORTA AL CLIENT EL MÀXIM COMFORT ACOMPANYAT D’UN GRAN DISSENY I UNA VERSATILITAT QUE LA RESTA DE SISTEMES NO  PODEN OFERIR.  PARTIM DE LES NECESSITATS DEL CLIENT I JUNTAMENT AMB LA TIPOLOGIA DE LES INSTAL.LACIONS I LES CARACTERÍSTIQUES DELS EDIFICIS OFERIM SOLUCIONS A MIDA.  GRÀCIES A UN BON CONTROL, LES INSTAL·LACIONS DEL VOSTRE EDIFICI INCREMENTEN TAMBÉ LA SEGURETAT I L’ ESTALVI D’ENERGIA.  SOM ESPECIALISTES EN EL DISSENY, MUNTATGE I CONFIGURACIÓ DE SISTEMES AUDIOVISUALS COM HOME CINEMES, SISTEMES D’AUDIO MULTIROOM EN ELS QUALS OFERIM PRODUCTES D’ALTA QUALITAT I UNA INTEGRACIÓ  QUE ENS PERMET DONAR UNA SOLUCIÓ GLOBAL.

CUIDEM DELS DETALLS PER OFERIR SOLUCIONS A MIDA

A VMC INTEGRA SOM CONSCIENTS DEL REPTE QUE PRESENTA UN NOU PROJECTE. LES OBRES QUE DUEM A TERME S’INICIEN AMB UN EXHAUSTIU ESTUDI PREVI, A FI DE DETECTAR ELS REQUERIMENTS I LES POSSIBILITATS DE L’ESPAI , I AIXÍ DETERMINAR QUINES PROPOSTES I OPCIONS  SÓN LES MÉS ADIENTS PER AL NOSTRE CLIENT. ELABOREM PRESSUPOSTOS DETALLATS I DISSENYEM TOTA  LA DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A L’EXECUCIÓ DEL PROJECTE. TREBALLEM AMB MARQUES LÍDERS DELS SECTORS DE L’AUTOMATITZACIÓ I L’AUDIOVISUAL, LA QUAL COSA ENS DONA GARANTIA EN LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS.

UN EQUIP EXPERIMENTAT I INNOVADOR

VMC INTEGRA ESTA FORMAT PER UN EQUIP MULTIDISCIPLINAR AMB MÉS DE 20 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE L’AUTOMATITZACIÓ INDUSTRIAL I RESIDENCIAL. LA TASCA DEL NOSTRE EQUIP ESTÀ ORIENTADA A LA INNOVACIÓ, SEMPRE PENDENT DE L’EVOLUCIÓ DEL PRODUCTES I DELS DARRERS AVANÇOS DEL SECTOR PER APLICAR-LOS ALS PROJECTES QUE DESENVOLUPEM. UNA ATENCIÓ PERSONALITZADA, DEDICACIÓ I LA PASSIÓ QUE DESTINEM A CADA PROJECTE, ENS PERMET MILLORAR DE MANERA CONSTANT I OFERIR LA MILLOR EXPERIÉNCIA ALS NOSTRES CLIENTS.

Vols viure l’experiència de primera mà?

Vine a visitar el nostre showroom i submergeix-te en un món de sensacions!

    MARQUES AMB QUI TREBALLEM

    VMC TREBALLEM AMB ELS MILLORS PRODUCTES DELS PRINCIPALS FABRICANTS DEL SECTOR, MARQUES DE PRESTIGI I GARANTIA ABSOLUTA PER ACONSEGUIR EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DELS NOSTRES PROJECTES. SOM PARTNERS OFICIALS DE COMPANYIES LÍDERS COM SIEMENS I GIRA ENTRE D’ALTRES. CAL TENIR EN COMPTE QUE SEMPRE ACOMPANYEM ELS NOSTRES PROJECTES DEL MILLOR PRODUCTE DE CADA FABRICANT PER REALITZAR LA SOLUCIÓ MÉS ADIENT EN BASE A LA TIPOLOGIA D’INSTAL.LACIÓ I LES NECESSITATS DE CADA CLIENT. TREBALLEM AMB SISTEMES ESTÀNDARD QUE GARANTEIXEN LA MILLOR SOLUCIÓ I UNA CONTINUÏTAT AL MERCAT, LA QUAL COSA DONA LA MÀXIMA GARANTIA AL NOSTRE CLIENT. EN EL SECTOR AUDIOVISUAL REPRESENTEM GRANS FABRICANTS COM BOWERS & WILKINS, ROTEL, ARCUITETTURA SONORA, LOEWE, JVC, CONTROL4 ENTRE D’ALTRES.