TERCIARI

HOTELS, RESTAURACIÓ, BOTIGUES, OFICINES,…

L’AUTOMATITZACIÓ NO S’HAURIA DE PLANTEJAR COM A UNA OPCIÓ EN EDIFICIS JA QUE DISSENYS REALITZATS ENCARA AMB MÈTODES CONVENCIONALS FAN QUE ELS USUARIS FINALS TINGUIN UN GRAN NIVELL DE DISCONFORT.

QUAN MÉS GRAN ÉS LA INSTAL.LACIÓ, MÉS USUARIS INTERVENEN EN ELLA I MÉS VITAL ÉS LA NECESSITAT D’UN BON CONTROL.

AVANTATGES COM LA REDUCCIÓ  DEL TEMPS NECESSARI D’INSTAL.LACIÓ EN FRONT D’UNA INSTAL·LACIÓ CONVENCIONAL O LES FACILITATS EN LES MODIFICACIONS I AMPLIACIONS DURANT L’EXECUCIÓ O EL POSTVENDA SÓN RÀPIDES I SENZILLES. ASSEGUREM TAMBÉ LA MILLORA DE LA SOSTENIBILITAT DE L’EDIFICI AMB UNA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA FINAL MOLT SUPERIOR. L’AUTOMATITZACIÓ OPTIMITZA EL MANTENIMENT DE L’EDIFICI, UN CONTROL CENTRALITZAT I UNA GESTIÓ REMOTA MILLORA L’EXPERIÈNCIA DE L’USUARI I FACILITA ELS TREBALLS DE MANTENIMENT QUE ALHORA ACONSEGUEIXEN TAMBÉ AUGMENTAR LA VIDA ÚTIL DELS COMPONENTS DE LA INSTAL.LACIÓ EN QÜESTIÓ.

Byko_HotelKaktus_WebRes-42
IL·LUMINACIÓ
WI-FI
IPTV
CLIMA
SO
 

IL·LUMINACIÓ

LA GESTIÓ DE LA IL.LUMINACIÓ EN EDIFICIS ÉS IMPORTANT PER MINIMITZAR EL CONSUM ENERGÈTIC, EL QUAL OPTIMITZEM AMB LA GESTIÓ PER PRESÈNCIA, LLUMINOSITAT, CREACIÓ D’HORARIS, ENCESES I APAGATS GENERALS I ZONES... IGUAL IMPORTANT ÉS QUE LA IL.LUMINACIÓ S’ADEQUï A LES NECESSITATS DE CADA ACTIVITAT O EXPERIÈNCIA, PER AIXÒ LA CREACIÓ D’AMBIENT MITJANÇANT REGULACIONS, ESCENARIS... ENS APORTA UNA MILLORA EN QUALSEVOL ACTIVITAT.

XARXES

LA XARXA LAN ÉS UN SISTEMA D’INTERCONNEXIÓ ENTRE DIFERENTS DISPOSITIUS QUE HA PASSAT A SER UN RECARIMENT MOLT VALORAT PER L’USUARI FINAL. ÉS IMPORTANT UN BON DIMENSIONAT PER ASSOLIR LA SATISFACCIÓ DELS CLIENTS MÉS EXIGENTS. L'APLICACIÓ EN EL CAMP DE CONTROL I ELS AUDIOVISUALS ENS HA PORTAT A OFERIR LA SOLUCIÓ AMB DISSENY I L’EXECUCIÓ D’AQUEST SISTEMA MITJANÇANT UN PRODUCTE A L'ALTURA DE LA RESTA DE DISPOSITIUS INTEGRATS.

IPTV

L’IPTV COMPRÈN UN AMPLI VENTALL DE SERVEIS I PRESTACIONS, AIXÍ COM LA INTEGRACIÓ AMB SMART TV, PER OFERIR SOLUCIONS I EXPERIÈNCIES D’ALTA QUALITAT PER ALS USUARIS.
LES PLATAFORMES IPTV PERMETEN CAPTAR I PROCESSAR CONTINGUTS DE DIFERENTS FONTS I DISTRIBUIR-LOS A TRAVÉS D’UNA XARXA IP ALS TELEVISORS O PANTALLES DE SENYALITZACIÓ DIGITAL. EN LES HABITACIONS D’HOTEL, APART DE LA TELEVISIÓ EN DIRECTE, PODEM INTEGRAR SERVEIS COM DESPERTADOR, NOTICIES, TEMPS EN DIRECTE, INFORMACIÓ LOCAL... PERMETEN TAMBÉ LA INTEGRACIÓ AMB ELS SISTEMES DE GESTIÓ DE PROPIETATS MÉS POPULARS (PMS).

CLIMA

EN LA CLIMATITZACIÓ, UN MAL CONTROL PROVOCA GRAN MALESTAR I PÈRDUES ECONÒMIQUES A L’USUARI FINAL A TRAVÉS DEL MALBARATAMENT ENERGÈTIC. L'AUTOMATITZACIÓ D’AQUESTA PARTIDA TAN IMPORTANT EN EL CAPÍTOL DE LES INSTAL.LACIONS ÉS VITAL. ÉS NECESSARI ACOMPANYAR EL DISSENY DE LA CLIMATITZACIÓ AMB UNA CORRECTA AUTOMATITZACIÓ, TINGUENT EN COMPTE PER A CADA AMBIENT ASPECTES COM EL CONTROL DE TEMPERATURA I LA HUMITAT I QUALITAT DE L’AIRE. ÉS DETERMINANT TAMBÉ EL CONTROL DELS ELEMENTS DE PRODUCCIÓ DE FRED I CALOR I ELS ELEMENTS DE DISTRIBUCIÓ PER ASSOLIR EL BON RENDIMENT I LA CORRECTA AMORTITZACIÓ DEL SISTEMA.

SO

LA INTEGRACIÓ DE SISTEMES AUDIOVISUALS EN EDIFICIS, LOCALS COMERCIALS O RESTAURANTS, GENERA AMBIENTS QUE PROVOQUEN EMOCIONS I MILLOREN L'EXPERIÈNCIA EN QUALSEVOL ÀMBIT, JA SIGUI DE LUCRE O DE TREBALL. L’INTEGRACIÓ QUE REALITZEM SOBRE AQUESTS SISTEMES PERMET A L’USUARI UN CONTROL SENZILL I INTUÏTIU.

SEGURETAT

EL NIVELL DE SEGURETAT QUE UN VOL ASSOLIR EN EL SEU EDIFICI ÉS MOLT PERSONAL. CAL DISSENYAR A MIDA ELS SISTEMES D’ALARMA I DE VIDEOVIGILÀNCIA PER ASSOLIR L’OBJECTIU EN QÜESTIÓ.
QUAN PARLEM DE SEGURETAT TAMBÉ EN REFERIM ALS CONTROLS D’ INCENDI, ALARMES TÈCNIQUES, INUNDACIÓ, GAS, VOC... ÉS IMPORTANT TAMBÉ FER UNA INTEGRACIÓ D’AQUESTS SISTEMES AMB EL DE CONTROL PER TAL DE VINCULAR ELS ASPECTES MÉS IMPORTANTS I ACTUAR SOBRE ELS ELEMENTS DE LES INSTAL.LACIONS NECESSARIS, PER A GARANTIR LA SEGURETAT DE L’EDIFICI I DELS SEUS OCUPANTS.