RESIDENCIAL

HABITATGES PARTICULARS

L’AUTOMATITZACIÓ DONA RESPOSTES ALS REQUERIMENTS QUE PLANTEGEN LES NOVES TENDÈNCIES I LA NOSTRA NOVA FORMA DE VIDA. EL GRAN CREIXEMENT EN EL SECTOR DE LES INSTAL.LACIONS REQUEREIX UNA SOLUCIÓ PER A LA CORRECTA GESTIÓ D’ELLES. D’AQUESTA MANERA, GRÀCIES A LES FACILITATS I A L’AUTONOMIA QUE ENS DONA EL CONTROL, L’USUARI GAUDEIX AL MÀXIM DEL SEU HABITATGE.

ELS HABITATGES INTEL·LIGENTS PARTEIXEN D’UN CONJUNT DE TECNOLOGIES APLICADES AL CONTROL, LES QUALS PERMETEN, A TRAVÉS DE LA COMUNICACIÓ ENTRE L’USUARI I EL SISTEMA, I AMB EL MÀXIM COMFORT, UNA GESTIÓ EFICIENT DE L’ÚS DE L’ENERGIA, L’AUGMENT DE LA SEGURETAT I UNA GRAN MILLORA EN EL DISSENY DELS COMPONENTS; ACOMPANYANT AIXÍ ELS GRANS TREBALLS D’ARQUITECTURA I DE DISSENY D’INTERIORS.

TANMATEIX LA DISTRIBUCIÓ DE LA CASA ESDEVÉ MÉS VERSÀTIL, AMB DIVERSOS AMBIENTS I FUNCIONS SOTA UN MATEIX SOSTRE. EL SEU ÚS ÉS TOTALMENT PRÀCTIC I INTUÏTIU, MANEJABLE PER QUALSEVOL USUARI DE MANERA LOCAL O REMOTA. EN DEFINITIVA, SUPOSA UN AUGMENT DE LA QUALITAT DE VIDA.

.

vmc altres controls
IL·LUMINACIÓ
CLIMA
PERSIANES
SO
LLAR
SEGURETAT

IL·LUMINACIÓ

LA IL.LUMINACIÓ ÉS MOLT IMPORTANT EN UN PROJECTE, AIXÒ IMPLICA QUE UN BON CONTROL SIGUI TAN NECESSARI. L’AUTOMATIZACIÓ AJUDA A LA CREACIÓ D’AMBIENTS PER ASSOLIR LA LLUM ADECUADA EN CADA MOMENT. GESTIÓ PER PRESÈNCIA I PER LLUMINOSITAT, CREACIÓ D’HORARIS, ENCESES I APAGATS GENERALS I ZONES... ACONSEGUEIXEN UN GRAN COMFORT ALHORA D’ACTUAR SOBRE EL SISTEMA DE LLUMS.

CLIMA

EN LA CLIMATITZACIÓ UN MAL CONTROL POT PROVOCAR GRAN MALESTAR I PÈRDUES ECONÒMIQUES A TRAVÉS DEL MALBARATAMENT ENERGÈTIC A L’USUARI FINAL. L'AUTOMATITZACIÓ D’AQUESTA PARTIDA TAN IMPORTANT EN EL CAPÍTOL DE LES INSTAL.LACIONS ÉS VITAL. ACONSEGUIR UN ÚNIC TERMÒSTAT PER ZONA QUE ET CONTROLI LA PART DE CALEFACCIÓ I LA PART D’AIRE CONDICIONAT D’UNA MANERA FÀCIL I INTUÏTIVA ÉS CLAU. LA MATEIXA IMPORTÀNCIA TÉ LA CORRECTA GESTIÓ DELS ELEMENTS DE PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ, ELS QUALS CAL INTEGRAR EN UN BON CONTROL.

PERSIANES

LA MOTORITZACIÓ DE LES PERSIANES I CORTINES ÉS UN FET EN PRÀCTICAMENT TOTS ELS PROJECTES RESIDENCIALS. CAL PERÒ QUE AQUESTA VAGI ACOMPANYADA DEL CORRECTE CONTROL. AQUEST CAL QUE SIGUI VINCULAT A LA RESTA DE L'AUTOMATITZACIÓ DE LA CASA, ON A PART DE COMANDAR AQUESTES INDIVIDUALMENT, PER GRUPS O AMB HORARIS, TINGUEM LA POSSIBILITAT DE COMBINAR-HO AMB ESCENES D’AMBIENT I RELACIONAR-HO AMB LA METEOROLOGIA EXTERIOR ASSOLINT AIXÍ UN MILLOR CONFORT I ESTALVI.

SO

UNA EXPERIÈNCIA MUSICAL BEN DISSENYADA CREA UNA GRAN EMOCIÓ EN LES PERSONES. ACOMPANYAR-LA AMB DIFERENTS ESCENARIS AMB UNA INTEGRACIÓ COMPLETA FA QUE ES TORNI ENCARA MILLOR. ELS NOSTRES SISTEMES DE MULTIROOM PROPORCIONEN DIFERENTS POSSIBILITATS PER ASSOLIR LES EXPECTATIVES DE CADA CLIENT.

LLAR

L’AUTOMATITZACIÓ ÉS IMPORTANT EN TOTS EL PUNTS DE LA INSTAL.LACIÓ. TAMBÉ ÉS IMPORTANT I MOLT RESOLUTIU PODER INTEGRAR DIFERENTS SISTEMES COM LA RENOVACIÓ DE L’AIRE, EL CONTROL DEL REG O EL VIDEOPORTER. TOT AIXÒ PROVOCA UN GRAN AUGMENT EN EL CONFORT I UNA REDUCCIÓ EN EL CONSUM ENERGÈTIC.

SEGURETAT

EL NIVELL DE SEGURETAT QUE UN VOL ASSOLIR EN EL SEU HABITATGE ÉS MOLT PERSONAL. CAL DISSENYAR A MIDA ELS SISTEMES D’ALARMA I DE VIDEOVIGILÀNCIA. ÉS IMPORTANT TAMBÉ FER UNA INTEGRACIÓ D’AQUESTS SISTEMES AMB EL DE CONTROL PER TAL DE VINCULAR ELS ASPECTES MÉS IMPORTANTS. PER EXEMPLE EL CONTROL DE LA INFORMACIÓ SOBRE L’OCUPACIÓ DE LA CASA, PER TAL DE VINCULAR ELS SISTEMES DE PRODUCCIÓ D’AIGUA, RECIRCULACIÓ O ALTRES, DE MANERA QUE L’USUARI NO HAGI D’ESTAR PENDENT D’ACTIVACIONS MANUALS.