Loewe presenta una nova generació de la seva línia Bild

Loewe presenta una nova generació de la seva línia Bild

L’emblemàtica empresa alemanya Loewe, enfocada a televisors i sistemes d’àudio d’altes prestacions i acabats, redissenya la seva destacada línia de televisors Bild, amb els nous models LED 3.43 i 3.49 i OLED 3.55 i 3.65, de la gamma Bild 3 

Aquesta nova generació de Bild es caracteritza per un disseny elegant i sobri, en què es conjuguen colors negres i gris basalt, mentre que en la part electrònica es basen en la tecnologia més recent del mercat, el que els permet oferir una imatge d’una extrema nitidesa, colors brillants i contrastos detallats. Els televisors estan equipats amb un xassís SL5 amb processador Quad Core SX8, que dota els nous Bild d’una gran potència gràfica i rapidesa.  

Els models Bild 3.43 i 3.49 compten a més amb uns panells LED UHD desenvolupats especialment per a Loewe, que incorporen els darrers avenços en l’angle de visió, la precisió dels colors i l’optimització dels moviments, a més de permetre un baix consum. Per la seva banda, els panells OLED de la gamma Bild també són d’última generació. 

Parlar dels dispositius Premium de Loewe és parlar d’artesania d’alta qualitat, fruit de l’expertesa de l’equip d’especialistes de la companyia.

Parlar dels dispositius Premium de Loewe és parlar d’artesania d’alta qualitat, fruit de l’expertesa de l’equip d’especialistes de la companyia. Cada unitat fabricada és sotmesa a proves exhaustives per verificar-ne el funcionament i que compleixi els estàndards de l’empresa, abans de posar-hi el segell de qualitat “Made in Germany” i entregar-la al client.

VMC fa anys que és representant de Loewe i treballa amb productes de la firma alemanya. Els dispositius d’imatge i so d’aquesta prestigiosa companyia ens permeten oferir les més altes prestacions als nostres dissenys d’escenes audiovisuals.