Controleu el ritme de casa vostra amb el sensor tàctil 4 de Gira

Controleu el ritme de casa vostra amb el sensor tàctil 4 de Gira

Gira dona un nou pas en l’automatització i el control de l’smart home amb el seu nou sensor multifuncional, el sensor tàctil 4.  

Es tracta d’un sensor multifuncional, en el qual es poden definir fins a 8 funcions personalitzables. A través d’un o dos LED, segons el que es triï, es pot conèixer la informació clara del funcionament i l’estat dels dispositius que tenim repartits. Pel que fa als missatges importants, com ara les indicacions de fallades del funcionament i les alarmes, es poden configurar les indicacions d’estat de manera que cada LED mostri els diversos estats d’un terminal concret. D’altra banda, la disposició de les funcions de les tecles es pot reprogramar fàcilment. Així mateix, l’aparell porta integrats els sensors de temperatura i d’humitat.

Es tracta d’un sensor multifuncional, en el qual es poden definir fins a 8 funcions personalitzables

El sensor presenta uns acabats sobris i està disponible en diversos materials d’alta qualitat i colors: blanc i negre transparent, acer inoxidable, alumini i alumini negre. A partir d’aquest octubre, a més, s’incorporen noves variants, com l’alumini revestit de bronze (PVD) i l’acer inoxidable lacat en blanc pur brillant i seda mate, antracita, i negre i gris mate.

Gira és una de les principals marques amb qui treballem a VMC per aportar solucions a l’automatització de la llar, que us ofereixin una regulació i un control efectius i senzills perquè en tot moment adapteu el vostre habitatge a les vostres necessitats i conegueu en quin estat es troba.