Nova construcció: edificis intel·ligents i dinàmics

Nova construcció: edificis intel·ligents i dinàmics

Les noves tecnologies digitals han permès donar un salt qualitatiu a la concepció dels edificis, que actualment podem entendre com si fossin organismes, espais intel·ligents i dinàmics que ens aporten beneficis de molts tipus.  

El que ho fa possible és lintegració de les diverses tecnologies vinculades a la gestióel control i l’automatització dels edificis, cada vegada més presents en el nostre dia a dia. 

En els darrers anys, coincidint amb l’expansió de les noves tecnologies, lintegració dels sistemes s’ha popularitzat i progressivament ofereix solucions en més i més àmbits, com lIl·luminació, el control del clima, els tancaments, els sistemes de vigilància, els electrodomèstics, els sistemes de reg, els dispositius audiovisuals i d’entreteniment… L’automatització agilitza tots els processos de gestió i control d’aquests elements i, a més de comoditat, ens aporta eficiènciaestalvi i seguretat 

Gràcies a la implantació d’aquests sistemes automatitzats, podem disposar d’una llar  o edifici que respongui a la flexibilitat de les nostres rutines i s’adapti a les diferents situacions que poden donar-se en la vida quotidianaOfereix nombrosos avantatges en moltes àrees, els quals us desgranarem en propers articles en aquest blog i que podeu conèixer també navegant pel nostre web.  

La integració de sistemes ofereix solucions cada dia en més àmbits: il·luminació, control del clima, tancaments, sistemes de vigilància, electrodomèstics, sisteme de rec, dispositius audiovisuals...

A VMC Integra acumulem anys d’experiència en el sector del control i la gestió intel·ligent en habitatges i edificis i, al mateix temps, tenim una actitud innovadora que ens porta a plantejar i executar sistemes de control amb la darrera tecnologia disponible. Podeu conèixer els treballs concrets que hem dut a terme a l’apartat de Projectes.